Páginas

Invitación a la presentación del libro "Non stop! de Emma Roca


Amigos de Actitud Emprendedora, en esta oportunidad los invito a conocer la biografía de Emma Roca, una mujer extraordinaria, digna de conocer y de seguir. Encontraréis el enlace a su página web para conocer mejor su biografía y su excelente trabajo.

Les dejo la invitación al acto de presentación del libro de Emma Roca titulado "Non Stop!" : 
Fecha: 13 de junio 2013
Hora: 19 hores
Lugar: Museu Dr. Colet de Barcelona. Barcelona, España

SINOPSIS DEL LIBRO:

Una nena pot jugar una lliga de futbol masculina? Una llicenciada en bioquímica pot aprovar unes oposicions al cos de bombers de la Generalitat? Una mare de tres fills pot quedar campiona del món de raid? Una persona pot estar deu dies competint, dormint només dues hores cada nit? Es pot córrer més de 200 km seguits i acabar amb els peus sencers? Es pot donar el pit mentre es competeix? Es pot tornar a guanyar un any després de donar a llum? Es pot fer tot allò que es vulgui o, si més no, això és el que pensa Emma Roca. Ella ha fet tot això i moltes coses més. En aquesta obra ens explica com és el seu dia a dia.

El llibre "Non Stop! Esportista, bombera i mare", d'Emma Roca es presentarà el dijous 13 de juny, a les 19hores, al Museu Dr. Melcior Colet (Buenos Aires, 56) de Barcelona. En el transcurs de l'acte intervidran: 

Jordi  Farré, director de 9 Grup Editorial
Montse Gatell, presidenta de l’ICD
Ivan Tubau, secretari general de l’Esport

Emma Roca Rodríguez (Barcelona,1973), casada, amb tres fills, és llicenciada en Bioquímica, bombera de la Generalitat i membre del grup d'actuacions especials GRAE. Ha competit en triatlons, duatlons, proves d'ironman, maratons i ultramaratons de muntanya, esquí de muntanya i, sobretot, raids d'aventura, la seva gran passió, que l'ha portat a ser campiona del món l'any 2010. 

Com a bombera de rescat, ha de mantenir-se en forma i donar-ho tot pels altres oferint la màxima seguretat. En el món de l'esport coneix els seus límits físics i mentals. Sap fins on pot arribar i aplica una disciplina que pot ser clau per aconseguir el que es proposa. Finalment, com a mare, rep i dóna amor sense demanar res a canvi. 

Actualment està treballant en una tesi científica per avaluar el risc o el benefici que comporta per a la salut d'una persona (entrenada o no) fer una cursa a peu per la muntanya. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario